Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-denhaag.nl


  Mediums in Den Haag kijken in de glazen bol en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Madeleine
  Ervaring met medium Madeleine
  een heel lieve dame en een aanrader .

Liefs Marianne .




Ervaring van Marianne  met medium Madeleine   Ervaring van Marianne  met medium Madeleine   Ervaring van Marianne geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Sorry Carola ik viel weg.
Ik hoop zo dat de doorbraak er komt!.
En dat S en ik weer verder samen gaan.
Over zijn moeder had u heel goed gezien.
Ik voel ook dat dit nog niet klaar is.




Ervaring van Amaliafranken@hotmail.com met medium Carola   Ervaring van Amaliafranken@hotmail.com met medium Carola   Ervaring van Amaliafranken@hotmail.com geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Wat een super lieve dame is Lobke toch, en wat een topper in haar vak. Alles wat ze aanvoelde klopte. Een echte aanrader en duizend sterren waard. Bel haar en ervaar het, je zal versteld staan van haar kunnen. Lobke duizend maal dank voor je fijne gesprekken. Liefs Carine.




Ervaring van Carine met medium Lobke   Ervaring van Carine met medium Lobke   Ervaring van Carine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen. en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug . Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste .




Ervaring van Anna met medium Donna   Ervaring van Anna met medium Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Mina is meer dan 5 sterren waard! echt een topper!! xx M




Ervaring van Meine met medium Mina   Ervaring van Meine met medium Mina   Ervaring van Meine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Madeleine
  Ervaring met medium Madeleine
  Lieve Madeleine. Heel erg bedank voor de mooie consult en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.
xx Saar




Ervaring van Sara met medium Madeleine   Ervaring van Sara met medium Madeleine   Ervaring van Sara geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Tjitske is echt een topper.. ik bel snel weer, hopen dat je voorspelling uitkomt. grtjes E




Ervaring van Enya met medium Tjitske   Ervaring van Enya met medium Tjitske   Ervaring van Enya geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos je bent altijd zo oprecht en lief tegen mij.. roos is echt een aanrader! grtjs B




Ervaring van Bram met medium Roos   Ervaring van Bram met medium Roos   Ervaring van Bram geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Valentine is duidelijk 1 van de beste! Ze helpt me altijd zo goed en fijn. Veel liefs bo




Ervaring van Bo met medium Valentine   Ervaring van Bo met medium Valentine   Ervaring van Bo geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
  Annick, zoveel dank voor je warmte oprechtheid en luisterend oor, het geeft me allemaal terug een enorme levenskracht. Bedankt voor de consulten. xx M




Ervaring van Mary met medium Annick   Ervaring van Mary met medium Annick   Ervaring van Mary geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ik snap volledig wat je me doorgeeft.Bedankt voor je hulp. ik neem opnieuw contact op.




Ervaring van Martina met medium Carola   Ervaring van Martina met medium Carola   Ervaring van Martina geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Heel fijn aangenaam gesprek. Ze zat er helemaal juist op, wist dingen die klopten. Dank voor je goede reading. Top.




Ervaring van Christella met medium MB Rhais   Ervaring van Christella met medium MB Rhais   Ervaring van Christella geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila, bedankt .
iemand die opzoek is naar antwoorden en de juiste richting in de toekomst, bij Laila zit je echt bij de juiste persoon. Ik heb nog nooit mij zo op mijn gemak gevoeld en niemand heeft mij zo kunnen lezen en beschrijven, helpen en sturen, en vooral kunnen lezen van binnen wat ik zelf niet wist. Met de juiste antwoorden en hulp wijst ze jou de weg. Het voelt echt als een moeder/zus/beste vriendin gevoel die jou echt begrijpt en helpt op de juiste weg. Knuffel.




Ervaring van KW met medium Laila   Ervaring van KW met medium Laila   Ervaring van KW geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Lieve lieve Romeo.. in 1 woord wauw! Jij kan zo fijn en juist zaken beschrijven!! Een mooie gave heb je! Er zijn toch al wat voorspellingen uitgekomen hoor. K’bel je snel terug!




Ervaring van Anoniem met medium Romeo   Ervaring van Anoniem met medium Romeo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug !!! Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste !




Ervaring van Anna met medium Donna   Ervaring van Anna met medium Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Al voor de zoveelste keer weet zij een situatie zo raak aan te geven binnen een tijd die zij aangeeft. Wat een bijzonder mooie vrouw is Donna vol gave!




Ervaring van Nathalie met medium Donna   Ervaring van Nathalie met medium Donna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Victor
  Ervaring met medium Victor
  Victor wat ben jij ongelofelijk goed in jou voorspellingen..
Ik heb je ongeveer een week geleden geraadpleegd over bepaalde zaken betreft een persoon.
Victor je vertelde dat alles goed zou komen
en dat er heel snel kontakt zou komen en dat we elkaar snel zouden zien. Nou Victor dat is ook gebeurd Ik raad een ieder Victor aan een hele accurate medium in zijn voorspelligen Geen bla bla om je lang aan de lijn te houden
Dankjewel Victor kei
Anoniempje




Ervaring van Anoniem met medium Victor   Ervaring van Anoniem met medium Victor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Lieve marieke telkens ben ik verbaasd als ik jou opbel ik kan mijn zorgen kwijt bij u jij bent mijn steun en vertrouwenpersoon, en voel me opgelucht het ene je zei was waar, ik had het niet verwacht, maar mijn geduld was inderdaad beloond ik heb nu weer contact met x en het verloopt rustig zonder discusies en kan er weer opgebouwd worden je bent heel erg bedankt ik bel je zeker en vast terug liefs fatima.




Ervaring van Fatima met medium Marieke   Ervaring van Fatima met medium Marieke   Ervaring van Fatima geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, het was confronterend hoe je me naar mezelf liet kijken in mijn relatie. Ik heb je raad opgevolgd en dat werpt zijn vruchten meer dan af. Bedankt voor je eeuwige geduld en het durven de waarheid te zeggen op een begripvolle manier. Dankjewel 1000 sterren.




Ervaring van Anoniem  met medium Anouk   Ervaring van Anoniem  met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha wat bent u een lief mens. Heel blij dat ik u gebeld heb. Alles wat u over hem doorkreeg klopte helemaal.
En dat er contact zou komen, wat uitkwam.
Hartelijk dank.
Tot bels weer...




Ervaring van Sonja met medium Isha   Ervaring van Sonja met medium Isha   Ervaring van Sonja geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  beste Yuorah, jij haalt zoveel bij me naar boven.
Bedankt voor je fijne gesprek. Bedankt.




Ervaring van Paul met medium Yuorah   Ervaring van Paul met medium Yuorah   Ervaring van Paul geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Minoe Astrid is mijn steun.
Je bent fantastisch. Veel van wat ik diep van binnen wist heb je bevestigd, evenals mijn diepste wensen.
Ik krijg energie van de gesprekken die ik met je heb.
In een woord je bent geweldig.
Je hoort me absoluut snel weer. Dank dank dank.
Heel veel liefs XXX.




Ervaring van Patty met medium Minoe Astrid   Ervaring van Patty met medium Minoe Astrid   Ervaring van Patty geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Lieve Zoya, Dank u wel voor het mooie consult. U wist heel veel te vertellen, ook dingen die ik niet wist. Top.




Ervaring van Ed met medium Zoya   Ervaring van Ed met medium Zoya   Ervaring van Ed geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  lieve Karlien, je bent echt heel goed, sinds ik jou ken en bel, is het leven minder moeilijk. Heel veel lieve groetjes van Sky tot spoedig. Je ben een toppertje.




Ervaring van Sky met medium Karlien   Ervaring van Sky met medium Karlien   Ervaring van Sky geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Madeleine
  Ervaring met medium Madeleine
  Je bent heel lief en zuiver, rekt geen tijd en je bent zeker niet opdringerig.
Ik ga D nog niet uit m'n hart duwen voordat m'n grens voorbij is.
Hartelijk dank en warme knuffels en zeker tot wederhoren.




Ervaring van Annick met medium Madeleine   Ervaring van Annick met medium Madeleine   Ervaring van Annick geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met medium Marry
  Ervaring met medium Marry
  Marry is kort maar krachtig. Wat ze heeft verteld is uitgekomen, zowel qua werk als qua liefde.




Ervaring van Viev met medium Marry   Ervaring van Viev met medium Marry   Ervaring van Viev geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marry  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Ik spreek je de laatste tijd heel vaak, net ook weer en je hebt altijd gelijk!
Heel erg bedankt voor je geduld en je bent super leuk om mee te praten ook! Dankjewel!




Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Wat een mooi lief mens bent u, Rashieda. Heb veel aan ons gesprek gehad, ik gaat met rust de toekomst tegemoet.




Ervaring van Girly met medium Rashieda   Ervaring van Girly met medium Rashieda   Ervaring van Girly geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Lola U bent nauwelijks te pakken te krijgen maar vandaag lukte me dit wel. Blij jouw rake spreuken en eigen gezegdes weer te horen, ik put er zoveel moed uit. Nooit veranderen lieve dame.




Ervaring van Fien met medium Lola   Ervaring van Fien met medium Lola   Ervaring van Fien geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
 
Lieve Samantha.
Grote knuffel van mij. ik wou je nog bedanken voor het verhelderende gesprek.




Ervaring van G met medium Samantha   Ervaring van G met medium Samantha   Ervaring van G geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Beste Malie, u had het bij het rechte eind. Bedankt ook voor het luisterend oor. Alles uitgekomen zoals je vaak tot in detail omschreef ook al kon ik er niets van geloven. Heeft effe geduurd, tijd is moeilijk zo zie maar. Je bent steengoed. Ik voel eindelijk weer geluk. Bedankt anne.




Ervaring van Anne met medium Malie   Ervaring van Anne met medium Malie   Ervaring van Anne geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie bedankt Voor je heldere uitleg. Helaas waren mijn kredietjes op. Maar je was helder en duidelijk. Bedankt Voor de tips. Vielen dank Lis. Heel lieve dame. Echt een aanrader.




Ervaring van Lis met medium Marie   Ervaring van Lis met medium Marie   Ervaring van Lis geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Lieve Lobke,

Het is gelukkig weer allemaal uitgekomen wat je zag.
Dank ook voor al je steun.






Ervaring van Anoniem met medium Lobke   Ervaring van Anoniem met medium Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Op heel korte tijd kon je me een heel rijk antwoord geven op mijn relatievraag.
Hier kan ik echt mee verder, dankjewel.





Ervaring van Gerda met medium Aurora   Ervaring van Gerda met medium Aurora   Ervaring van Gerda geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Fantastisch medium als ik dat mag zeggen.




Ervaring van Eden met medium Caroline   Ervaring van Eden met medium Caroline   Ervaring van Eden geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-denhaag.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden